Ouders

Natuurlijk staat naast plezier ook veiligheid hoog bij ons in het vaandel. Een team van bekwame vrijwilligers zal in de week van KVW de zorg dragen voor uw kind. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen worden er dagelijks complete draaiboeken gemaakt met wat er in de week van KVW allemaal gaat gebeuren. Er wordt veel en aandachtig nagedacht over het welzijn van uw kind, wat onze grootste prioriteit is. In de week zelf wordt er aan het einde van iedere middag geëvalueerd over hoe de dag is verlopen. “Wat is er goed gegaan? Wat is er minder goed gegaan en wat is een passende oplossing hiervoor?” zijn vragen waar het team van KVW zich mee bezig houdt. Op deze manier worden er zelfs tijdens de week van KVW nog soms aanpassingen gedaan zodat we alles eruit kunnen halen wat er in zit.

De kinderen worden opgesplitst in 3 groepen. De Jongsten (groep 1 t/m 3), de Midden (groep 4 t/m 6) en de Oudsten (groep 7, 8 en brugklassers). Dit zijn de groepen waarin de kinderen NA de zomervakantie zullen zitten. De Jongsten en Midden zullen de hele week in Wouw zijn en met name op sportpark De Doelen verblijven. De Oudsten gaan van dinsdag t/m vrijdag op kamp op een nabijgelegen locatie. De programma’s voor de verschillende groepen zijn uiteraard aangepast op niveau en leeftijd.

Uw kind wordt gedurende KVW dagelijks verwacht om 09:30 uur op het sportpark. Iedere ochtend begint met een toneelstuk. Hierna wordt het officiële KVW lied gezongen door alle kinderen en leiding. Op maandag bent u welkom om het toneelstuk en het lied bij te wonen; op de andere dagen zwaaien de kinderen u uit voordat de opening begint.

Gedurende de dag worden de kinderen op een sportieve, creatieve en speelse wijze vermaakt door de vele vrijwilligers van KVW. Rond de klok van 16:00 uur worden de ouders weer verwacht en zal nogmaals het KVW lied worden gezongen om de dag met gepast enthousiasme af te sluiten. Ook ontvangen de kinderen allemaal de zogenaamde ‘Floep’. Dit is onze eigen, dagelijkse nieuwsbrief waarin u de leukste gebeurtenissen van de dag kunt lezen, maar ook belangrijke informatie voor de komende dagen zult vinden. Op deze manier proberen wij u als ouder zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Daarnaast vindt u veel informatie op onze website: www.kvw-wouw.nl.

Met vriendelijke groeten,
Het team van KVW Wouw